Trenduri în design-ul restaurantelor

În ultimii ani, multe restaurante au fost influenţate de către restaurantele din America. Atât în felurile care sunt servite, cât şi în design-ul lor.

Chiar şi asa se poate observa cu uşurinţă că şi la noi restaurantele doresc să îşi atragă clienţii prin noi stiluri şi servicii impecabile pentru a se diferenţia.

Culori puternice

 Nu sunt multe, însă avem restaurante care doresc să impresioneze clienţii prin culori puternice. Acest trend va ajunge să fie îmbrăţişat de tot mai multe restaurante începând cu anul viitor.

Contraste şi pattern-uri digitale sunt tot mai vizibile la noile localuri deschise. Culorile preferate în această industrie pentru anul acesta au fost: Radiant Orchid – culoarea Pantone a anului, galben, turcoaz şi indigo.

aa29cb4b886dfc6728adaa05a21bb30e

 

 

Destinaţii

Un trend care capătă teren este cel în care se creează un spaţiu al unei “destinaţii”, stil care oferă consumatorilor o experienţă unică, exact ceea ce caută atunci când doresc să ia cina în oraş. Acestă experienţă începe cu „călătoria” clienţilor din momentul în care trec pragul restaurantului şi se încheie în momentul în care părăsesc localul.

Dacă te hotărăşti să alegi acest stil, ţine minte că trebuie să ai o viziune clară a experienţei pe care doreşti să o oferi şi apelează la specialişti pentru a o pune în practică.

3bb8ba8a01052f08690df8edcce013ab

 

 

Bucătăria deschisă

Gătitul este într-adevăr o artă, de aceea nu trebuie să privezi clienţii care îţi calca pragul. Alege o bucătărie mare şi deschisă, una în care oamenii pot să vadă exact cum găteşti preparatele. Vei lăsa impresia de onestie şi vei fi mai apreciat.

6d43044900b813b3c4bb4fb9f4f72459

Dacă vreuna dintre opţiuni te-a impresionat şi dacă dorești o ofertă personalizată de design, contactează-ne aici. Specialiştii noştri îţi stau la dispoziţie şi pot să îţi găsească cele mai bune soluţii!

Tags: ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.