Servicii

CONSULTANTA
Da, oferim sfaturi calificate,consiliem si indicam directia potrivita pentru realizarea proiectelor, dar cel mai important este ca stim sa ascultam clientul! Ascultam pentru a intelege nevoile, dorintele, asteptarile; ascultam pentru ca noi sa plecam in minte cu copia cat mai fidela a viziunii clientului nostru.

 

DESIGN
Pentru a transforma viziunea in realitate, specialistii nostri in design si proiectare sunt acolo unde este nevoie. Sunt nerabdatori sa elaboreze proiecte si sa isi puna amprenta personala sau sunt sfiosi si stau in umbra doar pentru a finisa conceptele deja prestabilite ale clientului.

 

PRODUCTIE
Noi suntem de parere ca productia inseamna creatie! Alegem atent materia prima pe care o folosim si utilajele profesionale le care le detinem ne ajuta sa stilizam si sa dam mobilierului personalitatea pe care am schitat-o impreuna cu clientul.

 

MONTAJ
Nu doar produsul rezultat este important ci si felul in care toate elementele se imbina. Ne ocupam noi sa concretizam imaginea pe care am planificat-o inca de la inceput. Serviciile noastre continua si dupa ce inchidem usa dupa noi, deoarece suntem alaturi de clientii nostri pentru intretinere, service sau pentru a dezvolta noi proiecte impreuna.