Proiect Clinica Pozimed, Constanta

Proiect Clinica Pozimed, Constanţa este un proiect cu care noi ne mândrim. Perpetuum Furniture se ocupă de lucrări de menajare horeca interioară şi exterioară, dar vă lăsăm să aflaţi mai multe în rândurile de mai jos.

Consultanţă

Printre lucrarile de mobilier offfice şi mobilier profesional , cu care am venit în întampinarea nevoilor clienţilor noştri, se numără si lucrarea de amenajare mobilier office, mobilier profesional precum şi scaune pentru această Policlinică. La această lucrare, echipa noastră a oferit consultanţă clientului în vederea alegerii produselor de mobilier profesional, am oferit design de interior al produselor de mobilier şi al amenajarilor interioare. Echipa noastră a produs piese de mobilier, a transportat şi a montat toate aceste elemente de mobilier pentru acest proiect. La acest proiect au mai participat şi colegii de la AX Perpetuum, de la divizia de contract, care au oferit PVC-ul, uşile de interior precum şi servicii de montaj a acestor produse.

 

Mobilier

Mobilierul a fost construit din PAL Melaminat de 18 mm si 25 mm grosime, pentru casetierele cu sertare s-au folosit glisiere Blum precum şi o închidere centralizată pentru a oferi o siguranţă sporită personalului care va folosi mobilierul de birou. Mobilierul de birou a fost construit dintr-o structură metalică vopsită în camp electrostatic cu elemente de PAL melaminat de 18 mm si 25 mm. Dulapurile au fost de asemenea construite din PAL melaminat de 18 si 25 mm, având balamale Blum şi mânere de aluminiu, precum şi un topper de PAL melaminat. Scaunele de birou, scaunele de aşteptare precum şi scaunele vizitator au fost oferite la acest proiect pe o structura metalică, cu un şezut din polipropilena. Întregul mobilier de birou şi mobilier profesional a fost oferit clientului pentru a se potrivi cât mai bine nevoilor şi necesităţilor acestuia, totodată oferind şi un design modern, proaspăt şi curat.

 

Receptie clinica medicala Pozimed constanta 3

scaune asteptare hol cabinet clinica medicala pozimed constanta

Cabinet medical pentru consultatii clinica pozimed constanta

detalii mobilier clinica medicala pozimed constanta 5

Dacă ţi-a plăcut acest proiect şi dacă dorești o ofertă personalizată de design, contactează-ne aici. Specialiştii noştri îţi stau la dispoziţie şi îţi pot găsi cele mai bune soluţii!

Tags: , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.