Idei de design interior pentru restaurante

Arhitectura de interior are drept scop căutarea unei soluții pentru îmbunătățirea calității vieții prin aplicarea unor elemente de bază și standarde de design, tehnice funcționale, estetice și senzoriale.

Designul de interior a fost inițial o ramură a arhitecturii, dar care a căpătat statutul de disciplină de sine stătătoare pentru îmbunătățirea condițiilor de viață prin crearea unui ambient ce îmbină atât principii estetice, ergonomice și de antropologie ce cresc funcționalitatea și calitatea spațiilor interioare. Dacă dorim să amenajăm un apartament, un hotel sau un restaurant, va trebui să ținem cont de principiile de design interior.

Unele aspecte legate de designul de interior în sectorul hotelier nu se vor schimba niciodată, și anume, acele elemente ce sugerează eleganța clasică. Cu toate acestea, apar noi tendințe anual, iar când vine vorba despre selectarea unui mobilier într-un restaurant dorim să știm care sunt cele mai noi tendințe.

Aici găsești câteva trenduri de care trebuie să ții cont atunci când vine vorba despre design-ul interior în restaurante:

1. Eco-friendly

1224ae0da1200e6ff41e8e6ce691127f

Această tendință există de ceva timp și nu pare să dispară. Consumatorii doresc să știe că ei fac alegeri etice atunci când vine vorba despre mediul înconjurător, așadar ține minte asta atunci când vei amenaja restaurantul tău. Poți opta pentru mobilier făcut din lemn reciclat. Ai putea construi partea de brand în jurul acestei teme.

2. Interiorul Industrial

50b585c82bcd1c7ee56e99fc26089902

Inspirat din barurile din New-York, este o tendință ce prinde tot mai mult contur și la noi. În termeni de decor, poți opta pentru zid, conducte de aer expuse, alături de un mobilier care să compenseze acest decor. Poți alege mese cu rame metalice, bar format din blat metalic texturat, etc.

3. Culori luminoase

9c99aaf31ed3ee41bff517a8fbf23730

O masă în oraș ar trebui să fie o formă de evadare din propria locuință. Oamenii caută localuri diferite. De multe ori, clienții caută spații colorate, vibrante, care să le ofere o experiență nouă. Nu trebuie însă să alegeți totul în culorile curcubeului. Puteți opta doar pentru niște scaune cu diferite nuanțe complementare și modele diferite de tapițerie.

 

Alegerea de mobilier pentru un restaurant are un impact enorm asupra succesului unui local. Un mobilier de o calitate superioară, confortabil și atrăgător oferă o primă impresie foarte bună. Indiferent de stil, alege-ți un interior care încântă clienții.

Puteți viziona propunerile noastre de design pentru restaurante aici.

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.