Magazin Napolact – Piata Mihai Viteazul, Cluj-Napoca
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Amenajarea magazinului Napolact din Piata Mihai Viteazu din Cluj-Napoca a fost realizata in antrepriza generala de catre Perpetuum Furniture. Proiectul a fost realizat in colaborare cu designerul Cosmin Todor.
Noul spatiu propune un concept inovator, care combina magazinul de prezentare si vanzare a produselor Napolact, cu o zona de cafenea unde clientii se vor putea bucura de un moment de tihna si de produse pregatite exclusiv pentru acest magazin si pentru Cluj-Napoca.
Vechiul magazin a fost renovat complet, incepand de la instalatiile electrice, instalatiile sanitare, sistemul de incalize si ventilatie, pardoseala, vitrinele din aluminiu cu sticla securizata si usi din sticla batante, sigle luminoase la interior si exterior, structuri metalice, pereti si tavane din rigips, gresie si faianta, mozaic, caramida aparenta aplicata pe doi pereti, corpuri de iluminat, sistem de sonorizare, elemente grafice de marketing, placari pereti, usi de interior, rafturi metalice si expozoare, cosuri de cumparaturi, pana la fatada spatiului comercial, care a fost refacuta.
Pe langa aceste lucrari de amenajare, Perpetuum Furniture a mai oferit si deocratiunile interioare si mobilierul din spatiul comercial: compartimentari bai, mobilier bai, mobilier bucatarie, mobilier bar si retrobar, din panouri furniruite stejar, lemn masiv stejar, MDF vopsit, precum si manere din alama confectionate special pentru cei de la Napolact. Mobilierul pentru casele de marcat si vitrinele de inghetata sunt confectionate din lemn masiv stejar, blaturile de mese si blatul de bar pentru clienti din lemn masiv stejar, picioarele meselor sunt din fonta, vopsite in camp electrostatic in nuanta alba, jaluzele din panouri furniruite, scafe si pervaze precum si masti la calorifere din panouri furniruite stejar, grilaje din aluminiu, scaune clienti precum si scaune case de marcat.
Nu in ultimul rand, a fost inlocuita pardoseala. Specialistii de la Ax Perpetuum Impex au recomandat placile LVT – un sistem de pardoseala modulara. Placile LVT pot fi folosite cu succes pentru crearea unor ambiante de lux, iar diferitele dimensiuni in care placile sunt disponibile si marea varietate de modele existente permit crearea cu usurinta a oricarui ambient dorit.

Produse Realizate

  • mobilier bar
  • mobilier bucatarie
  • mobilier baie
  • placari pereti