Proiectele noastre – Hotel Olimpic, Jupiter

Perpetuum Furniture, a contribuit la reamenajarea unui hotel vestit de pe litoralul românesc. Hotel Olimpic, care oferă turiștilor din statiunea Jupiter unele din cele mai bune servicii de cazare, masa și petrecere a timpului liber din perioada concediilor și nu numai.

mobilier exterior terasa hotel olimpic 3

Hotel Olimpic din statiunea Jupiter

În cadrul proiectului de renovare a hotelului Olimpic, echipa Perpetuum Furniture a participat și cu urmatoarele produse: mobilier horeca pentru camere de hotel care au conținut urmatoarele piese de mobilier profesional: somiere tapițate cu picioare și roți pentru o manevrare mai facilă a personalului din hotel, saltele  profesionale din spumă pentru hoteluri, cu huse de protecție, căpătai de pat tablie din placi de PAL melaminat îmbinate cu un joc de culori pentru un design cât mai placut, noptiere din PAL melaminat dublat, cu un design modern, având glisiere Blum și mânere din aluminiu.

mobilier birou camera hotel olimpic 2

Camera dubla, Hotel Olimpic

Mobilierul de birou a fost de asemenea construit din PAL melaminat dublat, având fronturile dintr-o culoare în contrast. S-au folosi balamale Blum pentru a asigura cea mai bună calitate mobilierului și uzura scazuta a acestuia în timp. Biroul contine de asemenea un spațiu închis, unde este plasat mini frigiderul de cameră, în care clienti își pot depozita la rece pe perioada sejurului diferite produse alimentare. Deasupra biroului este așezată oglinda, aceasta este fatetată și asezată pe o placa de PAL suspendata de perete, având o ramă de jur împrejur. Pe holul camerei este asezat dulapul în două uși, la fel o constructie din PAL melaminat dublat având ușile în contrast cu lateralele dulapului. Acesta este compartimentat cu polițe mobile și polițe fixe, precum și cu o bară metalică pentru suport umerașe. Vizavi de dulap, pe holul camerei se află suspendat cuierul. Acesta este construit din pal melaminat dublat având o ramă de contur și agățători de cuier din aluminiu. Cuierul este o piesă importantă din  dotarea mobilierului unei camere de hotel.

În amenajarea camerei de hotel, pentru un design interior cât mai călduros și mai placut, colegii nostri de la divizia de contract din cadrul Grupului AX Perpetuum au contribuit cu livrarea și montajuluui tapetului de pe pereți precum și a mochetei din camere și de pe holurile hotelului. În total au fost amenajate 49 de camere de hotel.

În zona de bar a hotelului echipa Perpetuum Furniture a produs și livrat 6 mese cu blat dublat din PAL melaminat, rotunde, cu picior din fontă neagră clasic, tip ciupercă. La aceste mese au fost livrate 20 de demifotolii de culoare rosie, pentru a intregi atmosfera primitoarea din zona de bar și pentru a avea o ambianța placută și un design interior primitor pentru clientii hotelului de pe litoralul Mării Negre.

exterior hotel olimpic 4

Design bar, Hotel Olimpic

În zona de terasă exterioară a hotelului au fost livrate 7 seturi de mobilier de terasă din ratan pentru exterior care cuprind 2 fotolii, o canapea de două locuri precum și o masuță cu blat din sticlă. Fotoliile și canapeaua au perinițe din tapițerie pentru exterior cu husă detasabilă, pentru a permite o curățenie și igienizare mai ușoară.

exterior hotel olimpic 3

Terasa, Hotel Olimpic

In zona de restaurant au fost produse și montate 12 mese pătrate de 4 persoane, cu picioare pătrate, mese de restaurant construite din pal melaminat dublat, cantuit cu ABS de 2 mm. Mesele din restaurant au fost livrate pentru a servi micul dejun și servire a la cart în timpul zilei. La aceste mese au fost confecționate și livrate 48 de scaune de restaurant, pe structura din lemn masiv, cu imitație de piele într-o combinatie de maro cu crem pentru a oferi un design și o atmosferă placută restaurantului hotelului Olimpic.

compartimentare dulap hol intrare camera hotel olimpic

Restaurant, Hotel Olimpic

Tot în cadrul acestui hotel, am mai amenajat și o sală de conferințe cu mese de conferinta dreptunghiulare construite din pal melaminat dublat, având picioare centrale din aluminiu. Mesele au fost dotate cu scaune vizitator tapitate, pentru a crește confortul clientelei.

compartimentare dulap hol intr

Sala de conferinte, Hotel Olimpic

Dacă ești interesat de serviciile noastre, intra pe site și poți vedea toate proiectele noastre. Dacă dorești o oferă, click aici.

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.