Un nou proiect imobiliar in Dubai: vilele subacvatice

Dubai ne-a obisnuit cu proiecte futuriste care sfideaza regulile arhitecturale si ingineresti. Si de data aceasta standardul inalt se mentine cu un proiect pe masura: vilele subacvatice.

Proiectul va fi terminat în anul 2017, iar dezvoltatorii au declarat că vilele vor avea o suprafață de 157 metri pătrați și un preț inițial de circa 1 milion de euro.

Kleindienst Group, care a propus acest proiect, urmează să construiască vilele ce vor avea două etaje sub nivelul apei și unul deasupra. Cele 42 de case subacvatice fac parte din The World Islands project, cunoscut și caThe Heart of Europe.

Norocosii proprietari se vor bucura de privelisti acvatice desprinse din documentare, iar datorita arhitecturii bucataria, sufrageria si locul de servit masa vor fi sub nivelul marii pentru a te bucura cat mai mult de priveliste. Etajul superior ce cuprinde dormitorul cu propria baie se va bucura de o priveliste spre ocean.

Purtătorul de cuvânt al Kleindienst Group a descris proiectul The Heart of Europe ca fiind unul axat pe ospitalitate, aducând laolaltă cel mai bun design european, moștenire culturală și divertisment.

„Viziunea noastră este de a crea o experiență în spiritul modului de viață european, unde se pune accentul pe eleganță prin fiecare detaliu specific designului occidental. Practic, fiecare insulă ce va face parte din proiectul The Heart of Europe are ca inspirație cele mai captivante locuri din Europa, aducând un strop de tradiție mai aproape de Emiratele Arabe Unite” – a declarat directorul executiv Josef Kleindienst.

 

Noi nu putem decat sa asteptam primele poze de la inaugurarea acestui proiect cu adevarat spectaculos si sa aflam parerile celor care au stat aici.

Tags: , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.