Magazinul Napolact marca Perpetuum Furniture – un concept inedit cu un decor autentic

Din ce în ce mai multe magazine din România, respectiv din Cluj aleg să se modernizeze și să se alinieze la standardele europene din punct de vedere al designeului interior. O metodă prin care se sugerează o îmbunătățire a condițiilor de viață este crearea unui ambient ce îmbină atât principii estetice, cât și ergonomice ce cresc funcționalitatea și calitatea spațiilor interioare și pe lângă asta, oferă clienților, în acest caz, un spațiu în care se pot simți confortabil.

IMG_0089

Am putut doar să sperăm că noul spațiul creat pentru Napolact va avea un impact social pozitiv. De la bun început s-a dorit un spațiu interactiv, inedit care să ofere clienților o experiență plăcută. Noul spațiu propune un concept inovator, care combină magazinul de prezentare și vânzare a produselor Napolact, cu o zonă de cafenea unde clienții se bucură de produse pregătite exclusiv pentru acest magazin. Așa s-a ajuns la forma pe care o vedem astăzi dacă pășim în magazinul Napolact, din Mihai Viteazu, Cluj-Napoca.

Amenanjarea acestui spațiu s-a realizat cu ajutorul antreprizei Perpetuum Furniture, la care a colaborat și designerul Cosmin Todor.

Pentru început s-a înlocuit totul din spațiul vechi al magazinului, începând cu instalațiile electrice, sanitare, sistemul de încălzire și ventilație, pardoseală, vitrinele din aluminiu cu sticla securizată și uși din sticlă vatante, sigle luminoase până la sistemul de sonorizare, elemente grafice de marketing, cosurile de cumpărături și fațada spațiului comercial.

IMG_0150Pe lângă aceste lucrări de amenajare, Perpetuum Furniture a mai oferit și deocrațiunile interioare precum mobilierul din spațiul comercial : compartimentări bai, mobilier bai, mobilier bucatarie, mobilier bar și retrobar din panouri
furniruite stejar, lemn masiv stejar, MDF vopsit, precum și mânere din alamă confecționate special pentru Napolact.
Mobilierul pentru casele de marcat și vitrinele de înghețată au fost confecționate din lemn masiv stejar, la fel ca și blaturi de mese și blatul de bar pentru clienți.

Ne bucurăm că Perpetuum Furniture a luat parte la acest proiect și sperăm ca și alte magazine să ia exemplul și să pună accentul pe designeul interior pentru a oferi clienților o experiență cât mai plăcută!

IMG_0119

Tags: ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.