Culorile anului 2015 pentru hotelul tău

Dacă te-ai hotărât ca în acest an să renovezi hotelul tău alege culorile care sunt în trend sau culorile care ştii că vor rămâne în trend. Află din acest articol spre ce nuanţe trebuie să te orientezi dacă deţii un hotel.

Paleta de culori pentru care vei putea opta în acest an este reprezentată de pasteluri, de nuanţele neutre de crem, bej sau gri până la cele mai extravagante precum rozul, lila sau albastrul. Sunt culori uşor de asortat, care le poţi scoate din anonimat cu ajutorul elementelor decorative. Totodată, mixurile dinamice, pline de culoare vor stârni privirea şi vor oferi un look proaspăt, interesant şi modern.

 

 Marsala, culoarea anului şi în design

theinteriorproject2

Marsala este o culoarea elegantă, rafinată care poate fi foarte uşor folosita în colorarea pereţilor, a decoraţiunilor precum şi a mobilierului. Este deasemenea o culoarea care iese din anonimat atunci când este folosită pentru tapiţerii, perdele, covoare şi cuverturi.

 

 

Albastrul grecesc sau albastrul marin

furniture-carpet-blue

Albastrul inspirat din insulele greceşti, din casele din Santorini, este un adevarat trend atât în amenajările interioare cât şi în vestimentaţie. Este o culoare veselă, relaxantă care se asortează perfect cu nuanţele de crem, de roz pal sau gri, oferind o încapere care te îndeamnă la visare.

 

 

Gri neutru

7f7037019524fd1f67e2d7cbba84224a

Diferitele nuanţe de gri sunt foarte căutate în anul 2015, ele fiind foarte uşor de asortat. Sunt culori calme, liniştitoare care dau un plus de vitalitate casei tale. Se combină perfect  cu nuanţele de culori pastelate.

 

 

Mixurile dinamice

furniture-comfortable-lounge-conversation-and-fancy-sitting-area-picturesque-red-and-white-living-room-conversation-pit-with-classic-black-grand-piano_f1321

Alege să foloseşti pentru hotelul tău culori vesele şi colorate, folosind nuanţele deschise, pale până la cele mai îndăzneţe. O combinaţie perfectă o reprezintă : albul, negrul şi vişiniul. Aceste nuante se pot regăşi atât în draperii, covoare cât şi în ceea ce priveşte culoarea pereţilor. Este o combinatie îndrazneaţă, plina de eleganţă şi stil.

 

 

Tu ce culoare ai alege pentru businessul tău?

 

Tags: , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.