Nap Bar – locul unde te poti relaxa in zilele aglomerate

Unele zile parca trec mai usor daca te opresti cateva minute sa te deconectezi si sa iti reincarci bateriile. Si unde ai putea face acest lucru mai bine decat la barul de somn special amenajat pentru asta.

Solutia vine de la o firma frantuzeasca ce ofera mobilier pentru spatii lounge, care a finalizat recent o expozitie in Dubai, denumita simplu: Nap Bar – Bar de somn.

Barul de somn iti pune la dispozitie un intreg arsenal menit sa te ajute sa te relaxezi si sa iti refaci nivelul de energie. Printre accesorii se numara perne speciale pentru dormit, poncho-uri, cantece de leagan, ceaiuri speciale  sau uleiuri esentiale.

Sa nu uitam de sezlongurile modulare ce redau unduirea dunelor, pe care corpul isi poate gasi rapid o pozitie confortabila.

Intr-o era a tehnologiei si a conectarii, Nap Bar-ul vine sa te ajute in a-ti reincarca propriile baterii si nu cele ale dispozitivelor mobile.


Pe noi ne-a cucerit acest concept de regasire a linistii si calmului in viata aglomerata, insa ramane de vazut cat de repede va fi pus in practica de adeptii stilului de viata sanatos.

Tags: , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.